Σεισμοσ Κρητη Τωρα - Σεισμός τώρα στην Κρήτη | Pagenews.gr - Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα, κυκλάδες. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σεισμοσ Τωρα Κρητη : Sbetewqq1yfpxm
Σεισμοσ Τωρα Κρητη : Sbetewqq1yfpxm from www.in.gr
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα, κυκλάδες. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα, κυκλάδες. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. «έγινε σε θαλάσσιο χώρο και τώρα διερευνούμε αν έχει επηρεάσει τη στεριά. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα.

Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Σεισμός στην Κρήτη: Στο
Σεισμός στην Κρήτη: Στο from www.thepressroom.gr
Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: «έγινε σε θαλάσσιο χώρο και τώρα διερευνούμε αν έχει επηρεάσει τη στεριά. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα, κυκλάδες. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και .

Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα, κυκλάδες. Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). «έγινε σε θαλάσσιο χώρο και τώρα διερευνούμε αν έχει επηρεάσει τη στεριά.

Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics).

Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Ηράκλειο
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Ηράκλειο from www.enikos.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . «έγινε σε θαλάσσιο χώρο και τώρα διερευνούμε αν έχει επηρεάσει τη στεριά. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου.

Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

Στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της κρήτης θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης αμέσως μετά την επιστροφή του στην ελλάδα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Νέος μετασεισμός στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Ισχυρή μετασεισμική δόνηση στο αρκαλοχώρι (pics). Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. «έγινε σε θαλάσσιο χώρο και τώρα διερευνούμε αν έχει επηρεάσει τη στεριά. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε κρήτη, δωδεκάνησα, κυκλάδες.

Σεισμοσ Κρητη Τωρα - Σεισμός τώρα στην Κρήτη | Pagenews.gr - Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν 6,3 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 24 . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε άλλα νησιά, καθώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αναφορές, φαίνεται να κουνήθηκαν επίσης σαντορίνη και . Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

0 Response to "Σεισμοσ Κρητη Τωρα - Σεισμός τώρα στην Κρήτη | Pagenews.gr - Ισχυρός σεισμός εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη."

Post a Comment